друкувати


НІБУЛОН обслуговує зобов'язання перед ЄБРР в штатному режимі

15 лютого 2017, 11:07

Інформація про те, що компанії «НІБУЛОН» загрожує дефолт перед Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), не відповідає дійсності. Про це повідомив на своїй сторінці Facebook старший радник ЄБРР в Східній Європі і Кавказі Антон Усов.

«Аналіз фінансових показників компанії за 9 місяців 2016 р, які надали StockWorld джерела, близькі до Фіскальної службі, дозволив їм зробити висновок про те, що« НІБУЛОНу »загрожує дефолт перед ЄБРР. Я, як офіційний представник кредитора (ЄБРР), заявляю, що ця інформація не відповідає дійсності. Компанія обслуговує свої зобов'язання в штатному режимі», - зазначає старший радник.

Нагадаємо, що в компанії цю інформацію спростовують, стверджуючи, що «НІБУЛОН» завершив минулий маркетинговий рік з позитивними фінансовими показниками, які забезпечують безперервну як оперативну діяльність компанії, так і можливість успішно і в установлені терміни реалізувати раніше розпочаті інвестиційні проекти, а також планувати нові в сфері річкового транспорту, суднобудування, зернового бізнесу та іншого.