друкувати


ДПЗКУ отримала нового заступника

10 лютого 2017, 16:33

Колишній заступник міністра аграрної політики і продовольства Микола Осійчук перейшов працювати в ДПЗКУ. Сьогодні стало  відомо, що його призначили заступником голови правління зерновий держкорпорації. Про це повідомила держкорпорація в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, передає "Інтерфакс-Україна". Нагадаємо, що 8 лютого Кабінет міністрів України звільнив Миколу Осійчука з посади заступника міністра аграрної політики та продовольства україни - керівника апарату.

Згідно інформації ДПЗКУ, Осійчук не володіє часткою в статутному капіталі ДПЗКУ і не є акціонером компанії. Строк, на який призначено посадову особу, не визначений.

Протягом останніх п'яти років Осійчук був керівником секретаріату Національного палацу мистецтв Україна, директором департаменту соціального страхування Мінсоцполітики України, директором департаменту по роботі з персоналом та організаційного розвитку Мінфіну України, заступником Міністра аграрної політики та продовольства україни - керівником апарату.