друкувати


Сільський Ревізор обирає Село Року — голосування

2 лютого 2017, 11:11

Протягом року Сільський Ревізор поселявся в різних селах України, щоб перевірити, як про них піклуються аграрії та держава. Сьогодні на сайті SilskiyRevizor.com оголошено про початок голосування за Село Року 2016. Голосування триватиме до 16 лютого 2017 року. На нього виставлено 10 сіл.

Кожне з них отримає перемогу в одній із номінацій та сертифікат на прокращення своєї інфраструктури. Проте лише одне буде визнано Селом Року 2016. Сільські голови, директори ДНЗ, шкіл та будинків культури, вперше в житті стануть на червону килимову доріжку в Києві.

Урочистосте нагородження відбудеться 17 лютого в рамках виставки "Зернові технології".

Нагадаємо, що мета проекту Сільський Ревізор — на національному рівні підняти проблему інфраструктури українського села. Показати, що воно може бути комфортним місцем для життя, що село — живе. Перевірити стан школи, дитячого садочку, амбулаторії, сільської ради, будиноку культури, стадіону, ферми, підприємств та інших інфраструктурних об'єктів.

Протягом 2016-го відбулася 10 сільських ревізій в Полтавській, Черкаській, Чернігівській, Тернопільській, Сумській, Хмельницькій, Київській та Одеській областях.