друкувати


На Львівщині підготували перелік вільних земельних ділянок для оренди

26 січня 2017, 08:11

На Львівщині Держгеокадастр підготував список сільськогосподарських земель, які можна взяти в оренду. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Перелік земельних ділянок, які пропонуються для продажу права їх оренди у 2017 р., містить 166 пропозицій, загальною площею 3,046 тис. га. Найбільші площі с/г земель пропонуються для продажу права оренди у Бродівському (620 га) та Сокальському (334 га) районах Львівської області.

«Наші працівники постійно оновлюють перелік ділянок, які пропонуємо інвесторам в оренду. Завдяки земельним аукціонам з продажу права оренди сільгоспземель за межами населених пунктів, проведеним минулого року, до місцевих бюджетів додатково надходитиме 7,9 млн грн щорічно»,- відзначив керівник головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

У січні цього року працівники головного управління Держгеокадастру у Львівській області підготували та додали до переліку 23 земельні ділянки державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, загальною площею 440 га.