друкувати


Китай хоче закуповувати український буряковий жом

21 січня 2017, 11:45

Представники КНР та Держпродспоживслужби обговорили перспективи експорту українського бурякового жому до Китаю.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

"Представники КНР саме завершили свій інспекційний візит до України з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом бурякового жому як корму для тварин, а також провели інспектування українських підприємств із виробництва зазначеної продукції з метою її експорту до Китайської Народної Республіки. Інспекційна група КНР ознайомила представників Держпродспоживслужби з попередніми результатами свої роботи, за результатами якої буде підготовлений та направлений українській стороні офіційний звіт", - говориться у повідомленні служби.

Представники інспекційної місії мали ознайомитися з роботою державних органів, виробничих потужностей, перевалочних станцій, вивчення логістичної схеми, системи лабораторного контролю та контролю ризиків під час можливого експорту продукції до КНР.

Як повідомили у Держпродспоживслужбі, інспектори досить високо оцінили рівень державного контролю та діяльності підприємств, а також висловили зацікавленість у широкому спектрі української сільськогосподарської продукції.