друкувати


Latifundist.com випустив Аграрну бізнес-гру Latifundia

18 січня 2017, 12:56

Сайт Latifundist.com за підтримки компаній BASF, Limagrain, Massey Ferguson представляє захоплюючу гру «LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра».

LATIFUNDIA — це настільна гра, навчає основам агробізнесу в Україні

Гра починається з поля «Посівна». У процесі ви можете купувати і продавати Аграрні активи (Агрохолдинги, Фермерські господарства, Порти, Заводи), будувати Ферми і Елеватори. Ваш капітал буде залежати від інвестицій в земельний банк і активи, а також від угод з іншими гравцями. Ви зможете провести посівну кампанію, купити агрохолдинг, опинитися в «Зоні карантину» або випробувати свою удачу на «Дні поля». До того ж, ви дізнаєтеся всі проблеми і процеси, з якими доводиться справлятися латифундистам кожен день.

Розташування агрохолдингів на полі базується на даних рейтингу «ТОП 100 латифундистів України» на сайті Latifundist.com в момент випуску гри «LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра» (грудень 2016 р.)

Керівник проекту Уляна Корякіна розповіла, що проект замислювався більше трьох років тому, але реальну потребу ринку компанія побачила в цьому році

Проект ми задумали більше трьох років тому, але реальну потребу ринку побачили в цьому році. На початку роботи над проектом перед нами стояло завдання вмістити весь агробізнес України в одну коробку! Хоча в перших же пробних іграх ми відчули, що це не просто гра, а справжній бізнес симулятор. Але найважливіше, нами керувало бажання принести трохи тепла і затишку в кожен дім та офіс, куди потрапить ця гра. Аграрії гідні того, щоб спеціально для них створювалися такі речі», - зазначила Уляна Корякіна.

Виконавчий директор Latifundist Media Тетяна Приходько додала, що дана гра заснована на реальних бізнес-процесах, які відбуваються з компаніями на ринку України кожен день.

Наша місія, як видання, допомагати аграріям інформацією в будь-якому її форматі. Тому зараз ви бачите все більше наших проектів, які віддають данину сільському господарству. Дана гра заснована на реальних бізнес-процесах, які відбуваються з компаніями на ринку України кожен день. Ви потрапляєте в цю середу з перших хвилин гри. Сподіваємося, що кожен відкриє для себе нове сприйняття бізнес-процесів, виконає свої таємні комерційні бажання і насичено проведе час з рідними людьми», - повідомила Тетяна Приходько.

Головний редактор Latifundist.com Наталія Кисельова відзначила, що зі свого боку Latifundist.com готовий проводити чемпіонати справжніх представників агрохолдингів і фермерських господарств і показувати це на сторінках видання. І нехай переможе найсильніший!

Гру створили завдяки спонсорській підтримці компаній «Лімагрейн Україна», BASF, Massey Ferguson.

Ми вирішили підтримати проект« LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра », тому що сподіваємося, що кожен аграрій в процесі гри знайде для себе щось корисне і нове. Приємної гри! », - Розповіли в компанії« Лімагрейн Україна».

Представники Massey Ferguson відзначили, що сподіваються, що під час гри їх техніка допомагатиме в досягненні перемоги.

У сучасному світі значення сільського господарства неможливо переоцінити. Нужда в культивуванні рослин невпинно зростає, як і підвищуються вимоги до їх якості. Вирощування високоякісних культур вимагає значних зусиль, терпіння і відповідальності кожного аграрія. Це кропітка праця, результат якого людство відчуває кожен день. Сподіваємося, що гра допоможе іноді розбавляти насичені робочі будні і створювати добрі емоції і спогади між людьми, чиїх рук потрібно віддавати хвалу кожен день за їх працю», - повідомили в компанії BASF.

Висловлюємо подяку команді студії дизайну Михайла Муковоза, спонсорам, а також всім агрохолдингам і фермерським господарствам, які представлені в грі.

Починаючи з 24 січня гру можна придбати в нашому магазині стильних аграрних штучок LatifundiMag.com

 Вже чекаємо в Facebook ваших фото за грою з хештегом #LATIFUNDIA. Успіхів в грі!