друкувати


У "бурштиновому краю" сталася кривава сутичка

16 січня 2017, 19:24

В населеному пункті Олевськ Житомирської області в ніч на 16 січня сталася збройна сутичка, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні, один помер.

Про це у Facebook повідомив депутат Житомирської облради Олександр Ніколайчук.

"Картина вражає зухвалістю: близько 12 години ночі в центр Олевська приїхали щонайменше 3 автомобілі, серед яких мікроавтобус. З авто вибігли невідомі особи спортивної зовнішності озброєні пістолетами та гвинтівками. Вони розпочали розстрілювати молодих хлопців які знаходилися поблизу кав'ярні та парковки", – пише Ніколайчук.

"Під час масового зіткнення, хтось з приїжджих кинув в натовп гранату, як наслідок багато молодих людей отримали поранення різного ступеня. Когось забрала швидка, хтось поїхав до лікарні з друзями або небайдужими людьми, інші – розбіглися та займаються самолікуванням", – зазначив депутат.

Бандити з місця події зникли.

За даними Ніколайчука, в Житомирській області введено план "Сирена", а до Олевська відправлено спецзагін поліції. За даними депутата, з Олевської ЦРЛ надійшла інформація про смерть одного з учасників розбірок. За даними поліції, в результаті сутички вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога.