друкувати


Депутат Поплавський зареєстрував нові торгові знаки ковбаси

13 січня 2017, 16:28

Народний депутат Михайло Поплавський зареєстрував два торгових знаки: "Ковбаса" Ректорська "і" Ковбаса "Професорська". Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними на сайті Українського інституту інтелектуальної власності (Укрпатент), товарні знаки зареєстровано 26 грудня 2016 року.

Синові Михайла Поплавського Олександру належить ТОВ "Ятрань", також він разом з Дмитром Діденко володіє ТОВ "Ятрань-Агро" (обидва - Кіровоградська обл.).

В 2015 році чистий прибуток ТОВ "Ятрань" виріс на 43%, до 8,16 млн грн, чистий дохід - на 20,5%, до 41,3 млн грн. ТОВ "Ятрань-Агро" в 2015 році скоротило чистий прибуток на 12,3%, до 11 тис. грн, чистий дохід компанії виріс на 43%, до 400 тис. грн.

Продукція "Ятрань" та "Ятрань-Агро" реалізується в 14-ти еко-магазинах мережі "Поплавок". Асортимент магазинів налічує більше двохсот одиниць - м'ясну і молочну продукцію, овочі, фрукти, масло, соки, напої власного виробництва, мінеральну воду, домашні соління і консервацію.

Згідно з інформацією на сайті мережі "Поплавок", власний м'ясний цех фермерського господарства "Ятрань" випускає більше 30-ти найменувань ковбасних виробів. Міні-завод з виготовлення безалкогольних напоїв забезпечує виробництво фірмових напоїв - "Домашній квас", "Компот", "Томатний сік", хліб і випічка готуються у власній пекарні.