друкувати


Мінагрополітики підбило підсумки за 2016 рік

29 грудня 2016, 14:35

Міністерство аграрної політики та продовольства представило головні результати та цифри аграрного року 2016. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Серед них – держпідтримка у розмірі 1% валового виробництва, «органічний» закон, демонополізація держпідприємств, активізація інвестиційної діяльності, проект з надання євро кредиту, зростання експортного потенціалу і кількості підприємств, що експортують свою продукцію на ринки ЄС, рекордний урожай в понад 64 млн тонн та рекордний експорт в понад 39 млн тонн, співпраця з ФАО, реформування системи розвитку сільських територій, Офіс підтримки реформ, безпечність продуктів, дитяче харчування, підписання меморандумів, рибоохоронний патруль, стратегія розвитку лісової галузі та ін.

Сьогодні ми вже маємо конкретні результати. Однак, важливо зазначити, бажання рухатися далі ще більше. Ми отримали пріоритетні напрямки розвитку галузі від Уряду. Ми маємо чітке бачення реалізації визначених програм та проектів в рамках стратегії «3+5». Попереду новий рік, нові виклики, і я впевнений, що консолідовано ми їх приймемо і здолаємо», - підсумував міністр аграрної політики і продовольства.