друкувати


Kurkul.com оголошує новий проект — «Полювання на рейдерів»

28 грудня 2016, 15:26

Втомилися спостерігати за рейдерством чи самі стали жертвою таких дій? Давайте разом боротися із беззаконням. Сайти Kurkul.com, Latifundist.com та AgroPolit.com запускають новий проект — «Полювання на рейдерів».

Мета проекту — показати реальну картину рейдерства в Україні, дозволити потерпілим сторонам вголос заявити про свої проблеми та відчути підтримку громадськості.

Ми створили карту рейдерських захоплень, де позначили випадки рейдерства. Вона допоможе оцінити масштаби цієї проблеми в Україні та дозволить оперативно і зручно знайти інформацію за кожним окремим випадком.
Ми продовжимо збирати дані щодо рейдерських захоплень та виносити їх на розсуд наших читачів. Переглянувши хронологію подій на господарстві, яке стало центром рейдерських дій, кожен зможе проголосувати і висловити свою думку на рахунок того, хто зі сторін конфлікту більше схожий на рейдера.

За статистикою Асоціації фермерів та приватних землевласників України, цього року в Україні відбулося понад 7 тис. випадків рейдерських захоплень майна, техніки, врожаїв, шахрайських дій по відношенню до реальних власників господарств і навіть таких страшних речей, як вбивства. Ситуація з рейдерством існує в усіх регіонах України і в господарствах будь-якого розміру, без виключення. Відвідуючи за рік більше двохсот господарств, наші журналісти чують страшні історії про рейдерські напади і на агрохолдинги, і на елеватори, і на фермерів. Що ми можемо зробити зі свого боку? Ми можемо правдиво та чесно показати ситуацію, що склалася та дати змогу потерпілим говорити про свою біду і відчувати підтримку з боку громадськості», — говорить головний редактор сайту Kurkul.com Вікторія Євтушенко.

Якщо Ви знаєте про рейдерські атаки у Вашому селі, місті чи області, або самі стали жертвою беззаконня і хочете поділитися інформацією пишіть наш e-mail press@latifundistmedia.com з темою листа «Полювання на рейдерів» або ж залишайте коментарі під цим матеріалом.