друкувати


На ХТЗ сподіваються найближчим часом запустити виробництво

25 грудня 2016, 12:22

Червонозаводський районний суд Харкова задовольнив скаргу адвокатів Андрія Коваля, генерального директора ПАТ "Харківський тракторний завод", на бездіяльність органів прокуратури під час розслідування порушеної проти нього справи. Про це повідоміляє в прес-служба ХТЗ.

Як зазначається, постанова суду від 23 грудня 2016 р. зобов'язує прокуратуру у тріденній рядків повторно Розглянуто клопотання про закриття крімінального провадження, а такоже скасуваті як незаконну Постанову прокурора від 05.09.2016, Якою Було Відмовлено у задоволенні відповідного клопотання адвоката.

За словами в. о. гендиректора ХТЗ В'ячеслава Шевченка, ухвала суду дозволяє сподіватіся на залишкову вирішенню проблем заводу: "На сегодня ключ до розблокування роботи ХТЗ в руках у прокуратури. Як только пріпіняється кримінальне переслідування Коваля, НБУ дозволити DCH Відкрити нам кредитну лінію на 400 млн грн и ми зможемо почату наводити лад на виробництві. Тому ми віримо, что прокуратура дасть зелене світло розблокуванню роботи нашого заводу ".

Укрінформ