друкувати


Аграрні асоціації звернулися до Президента з пропозицією підтримати податкові та бюджетні зміни

23 грудня 2016, 16:08

Українські аграрні асоціації написали звернення Президентові України, в якому просять якомога швидше підписати прийняті парламентом зміни податкового законодавства та прийняття бюджету на 2017 рік. Про це повідомив заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Михайло Соколов на прес-конференції щодо правил оподаткування у 2017 році.

Зокрема, аграрії відзначають, що важливими рішеннями є “виділення щорічної державної підтримки аграрної галузі в розмірі не менше 1% від аграрного ВВП протягом п’яти років” і закріплення у загальному фонді Державного бюджету України на 2017 рік 4 млрд грн на підтримку тваринництва, садівництва, виноградарства, овочівництва та птахівництва.

Звернення підписали: голова Всеукраїнської аграрної ради та голова Національної асоціації цукровиків України “Укрцукор” А.Дикун, голова Аграрного союзу України Г. Новіков, в.о. генерального директора Української аграрної конфедерації М.Дідух, генеральний директор Асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” Т.Висоцький, віце-президент Асоціації виробників молока Л.Дикун, голова Асоціації “Свинарі України” А.Лоза, генеральний директор Асоціації “Союз птахівників України” С.Карпенко та голова Асоціації “Укрсадпром” Д.Крошка.