друкувати


Депутат назвав Тимошенко 2 аргументи для запуску ринку землі

20 грудня 2016, 12:20

Прийняття законопроекту № 5535 «Про обіг земель сільськогосподарського призначення» поетапно запустить ринок землі. Про це повідомляє на своїй сторінці Facebook народний депутат Олексій Мушак.

На погоджувальній раді відбулася дискусія з приводу законопроекту № 5535, ЮліяТимошенко озвучили аргументи проти.

«Я зі свого боку процитував два документи. Постанову Верховоноі Ради ще УССР від 18 грудня 1990 року "Про земельну реформу". В якій серед іншого вказувалося про важливість переходу до ринкових відносин та розпочався процес передачі землі в приватну власність. По факту ця реформа вже триває рекордні 26 років», - пише він.

Він звернув увагу на документ, який був прийнятий о 2 годині ночі 8 листопада та підписаний Володимиром Ульяновим-Леніном, пункти були наступні: права приватної власності на землю відміняється назавжди; земля не може бути проданою, купленою, зданою в оренду, чи заставу, чи будь-яким іншим способом відчужена.

Я розумію, що у прихильників мораторію можуть бути свої аргументи. Разом з тим мені здається важливим, щоб ці люди усвідомлювали, що їх ідеологічним соратником є Володимир Ленін. Це людина, яка, по суті, стояла у витоків знищення української нації в 20 столітті. Саме тому папка з гербом СССР та двома документами буде передана безпосередньо ЮВТ», - додав він.