друкувати


В «УКРОПі» прокоментували інформацію щодо входження Коломойського до Аграрної партії

15 грудня 2016, 17:48

У партії «УКРОП» не коментують інформації щодо входження Ігоря Коломойського до Аграрної партії України. Це випливає з тексту відповіді прес-служби на запит AgroPolit.com.

У партії «УКРОП» прокоментували інформації щодо входження Ігоря Коломойського до Аграрної партії України.  Нагадаємо, що напередодні  інформагентство RegioNews з  посиланням на своє джерело в середині АПУ, дніпропетровський олігарх Ігор Коломойський повідомило, що  він «заходить» в Аграрну партію України.

AgroPolit.com звернулися до прес-служби «УКРОПу» за роз’ясненням фактів щодо заходження Коломойського до АПУ. У наданій  відповіді сказано: «На ваш запит... щодо входження Ігоря Коломойського в Аграрну партію України… повідомляємо, що інформація не відповідає дійсності. Ігор Коломойський є членом «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» з вересня 2016 року та  очолює Комісію партійного контролю».

У прес-службі підтвердили факт того, що народний депутат від «УКРОПу» Тарас Кривенко перебував на Х з’їзді АПУ. «Представника «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Тараса Кривенка запросив виступити з вітальним словом на Х з'їзді  Аграрної партії України оргкомітет вищезгаданого з'їзду», – додали у прес-службі «УКРОПу».

Крім того там додали, окрім УКРОПу, Аграрну партію з 20-річчям також вітали  представники інших партій, а саме:  народний депутат України від партії «Самопоміч» Іван Мірошниченко, лідер партії «За життя» Вадим Рабинович,  Томас Томілінас, заступник голови Литовського Союзу селян і зелених і Броніс Ропе – депутат Європейського парламенту, представник фракції «Зелені-Європейський вільний альянс».