друкувати


У Радикальній партії заперечують перехід 2 депутатів РПЛ до АПУ

15 грудня 2016, 15:32

Радикальна партія (РПЛ) спростувала інформацію щодо призначення діючого депутата РП Василя Зеленчука головою областної парторганізації Херсонської області Аграрної партії України.

Про це говориться у офіційній відповіді прес-служби РП на запит AgroPolit.com.

Крім того, прес-служба спростувала інформацію щодо виключення депутатів Херсонської облради Василя Зеленчука та Миколи Ставицького з лав Радикальної партії. «Інформація, щодо виходу депутатів Херсонської облради Василя Зеленчука та Миколи Ставицького з Радикальної партії недостовірна. Вони як і раніше залишаються на своїх посадах від РПЛ», - говориться у повідомленні.

Також прес-служба РПЛ ссилаючись на інформацію «Самиздату», заперечила, що Василя Зеленчука запросили на посаду голови обласної парторганізації Херсонської області від Аграрної партії України також є недостовірною: «Ні я, ні Дмитро Моторний (теж в.о. голови облорганізації Аграрної партії - ред.) Про це не знаємо. Зараз, згідно з програмою візиту, ми проводимо зустрічі з колективами по області », - ссилається прес-служба на коментар в.о. голови Миколи Халупенка, наданий виданню «Самиздат».

У той же час, на офіційному сайті АПУ немає новини про спростування за словами Миколи Халупенка. А на сторінці Херсонської облпартадміністрації, що її головою є Олександр Палівода. Даних про зміну керівництва цієї парторганізації не вдалося знайти на сайті АПУ.