друкувати


Роман Безсмертний хоче поповнити Аграрну партію двома депутатами Ляшка

15 грудня 2016, 08:22

Керівник Центрального апарату Аграрної партії України  (АПУ)  Роман Безсмертний запросив депутатів Херсонської облради Василя Зеленчука та Миколи Ставицького з Радикальної партії поповнити ряди  Аграрної партії. Про це повідомляє сайт «Херсонские вести»

Вчора увечері це ж видання з посиланням на свої джерела зазначило, що сьогодні лідер  АПУ Віталій Скоцик представить в Херсонській області нового голову обласної партійної організації, яким стане Василь Зеленчук

Нагадаємо, що нещодавно з поста голови Миколаївської партійної організаціїї АПУ звільнили Євгена Березовського, а на Х з’їзді АПУ Віталій Скоцик змінив склад президії партії, виключивши з нього аграріїв, які були не згодні з політикою, яку проводив він та Роман Безсмертний. Детальніше про це читайте у матеріалі «Закат» АПУ, або Чи перестає Аграрна партія бути аграрною?

Так, за словами джерела, бесіда (з Василем Зеленчуком та Миколою Ставицьким – Авт.) відбулася 4 грудня на черговому з'їзді політичної сили, присвяченому 20-річчю партії. В ході засідання було оновлено склад політради і президії партії. Наразі вирішується питання про перехід Зеленчука і Ставицького в Аграрну партію та виключенню з їх з РПЛ через відсутність координації голосування депутатів у Херсонському області з центральним апаратам партії. У Києві не задоволені спільним голосуванням і «коаліцією» РПЛ з Опозиційному блоком як в Херсонському обласному, так і міській радах», -  повідомляє джерело «Херсонские вести».

Нагадаємо, що на сьогоднішній день Аграрну партію очолив начальник департаменту АПК херсонської ОДА Олександр Паливода. За даними «Херсонские вести»,  на позачергових виборах в депутати ВРУ він балотувався по 183 округу як технічний кандидат Андрія Путилова.

AgroPolit.com звернулася до прес-служби аграрнох партії із проханням роз'яснити дані факти, проте у АПУ відмовилися офіційно коментувати.