друкувати


Віталій Скоцик «розбавить» Аграрну партію УКРОПом Ігоря Коломойського

14 грудня 2016, 19:19

Дніпропетровський олігарх Ігор Коломойський «заходить» в Аграрну партію України. Про це повідомляє  RegioNews з  посиланням на своє джерело в середині АПУ.

«Це стало очевидно після Х з’їзду в Києві, коли на сцену «Палацу України» зі словом від «УКРОП» вийшов Тарас Кривенко. Він – людина Ігоря Коломойського. Від такого кроку багато хто не в захваті», - цитує видання слова джерела.

RegioNews нагадує, що на з’їзді партії Кривенко виступив з привітальним словом.

Втім, чому раптом він там з’явився, лідер АПУ Віталій Скоцик не пояснив. Зал мовчки «проковтнув» це вітання. Як зазначено на офіційному сайті «УКРОП», Тарас Кривенко  з жовтня 2015 року працює керівником департаменту організаційної роботи та партійного розвитку», -  повідомляє інтернет-видання.

Нагадаємо, що 25 листопада 2016 року бізнесмена Ігоря Коломойського практично одноголосно обрали керівником комісії партійного контролю "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" на XI з'їзді партії в Києві.

AgroPolit.com звернулася до прес-служби аграрнох партії із проханням роз'яснити дані факти, проте у АПУ відмовилися офіційно коментувати.