друкувати


СБУ каже, що Сергій Лабазюк таки побив працівника "Альфи"

13 грудня 2016, 11:33

В СБУ підтвердили факт того, що народний депутат Сергій Лабазюк напав на їх співробітника під час проведення обшуків і слідчих дій на одному з підприємств міста Волочиськ Хмельницької області. Про це повідомляє ТСН.

Народний обранець завдав спецназівцю пошкодження, після яких той госпіталізований з черепно-мозковою травмою. Однак потерпілий коментарів журналістам не дає.

"Депутат від групи "Воля народу" прибув на місце подій, були викликані більше 50 тітушек, як вони називали себе - працівники охорони. Намагалися не пускали співробітників Служби безпеки, вчинили бійку. В цій бійці постраждав наш співробітник. За свідченнями всіх, саме народний депутат завдав тілесних ушкоджень нашому співробітнику", - підкреслила Олена Гітлянська.

Слідчі дії проводилися в рамках розслідування кримінальної виробництва про багатомільйонне розкрадання бюджетних коштів під час ремонту доріг у Хмельницькій області. Лабазюк переконує, що до угод ніякого відношення не має. І заперечує сутичку з представником СБУ.

Ви знаєте, якщо "альфовці" я можу побити, то, мабуть, ту "Альфу" треба всіх в один день звільнити і нових набрати інших, якщо вони такі слабенькі, що мого статури хлопець може взяти і" альфовці "побити. На ньому фізично, коли виїхали, подивилися, немає пошкоджень - ні подряпини, ні синяка. Я схильний до того, що це якась постановка", - говорить депутат.