друкувати


Правоохоронці вчинили обшук у нардепа Лабазюка

12 грудня 2016, 19:52

Сьогодні вранці у громадській приймальні члена аграрного комітету Верховної Ради Сергія Лабазюка співробітники СБУ та спецпідрозділу «Альфа» вчинили обшук і вилучення документації.

Про це нардеп повідомив на Facebook.

Нардеп розцінює це не інакше, як політичний тиск на мене як народного депутата, представника депутатської групи «Воля народу»: «Наша група відмовилася перетворитися на «Наш край», голосувати за знаття мораторію на продаж та вивезення лісу-кругляку з України та антисоціальні бюджетні та податкові закони», - говорить він.

За словами Лабазюка, силовики почали кидати працівників приймальні на підлогу, увірвалися в мій кабінет та почали здійснювати обшук і вилучення незрозумілої документації, все ламали і влаштували повний хаос.

«Пізніше зі ЗМІ я дізнався, що нібито побив працівника СБУ, який вже знаходиться в лікарні з травмами середнього ступеня важкості. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Працівники моєї громадської приймальні виїхали, аби зустрітися з «псевдо потерпілим», однак, виявилося, що цієї людини взагалі не було під час штурму громадської приймальні. Цей факт чітко зафіксували камери спостереження. Відео обов’язково буде оприлюднене найближчим часом», - пише Лабазюк.