друкувати


Мінус один із коаліції — «Батьківщина» заявила про вихід — офіційно

17 лютого 2016, 11:21

 «Батьківщина» вийшла із  коаліції. Про це щойно повідомила її лідерка Юлія Тимошенко (деталі згодом).  

Ми змушені чітко констатувати, що коаліції демократичних сил ніколи не існувало в цьому парламенті. Завжди існувала кулуарна кланово-політична коаліція. Вона свідомо не обороняє нашу країну від зовнішнього агресора. Ситуація, яка є в країні, є наслідком правління цієї кланово-політичної коаліції. Тому партія «Батьківщина» вважає недопустимим подальше перебування в цій зграї. Ми закликаємо всіх народних депутатів України, які не втратили честь совість — залишити формальну коаліцію, якою прикривали реальний стан справ», — повідомила лідерка.

Вона закликала народних депутатів об’єднатися, щоб добитися «повного перезавантаження політичної ситуації в Україні».

Нам потрібно реально добити кланово-політичну систему управління країною, втілити в життя заповіти першої і другої революції. Якщо вчасно не перезавантажити політичний процес, якщо не відсторонити від управління країною кланово-політичний консенсус, тоді ситуація може вийти з-під контролю. Знаючи скільки зброї у людей, ми можемо втратити країну», — сказала Тимошенко.

 Відповідаючи на запитання AgroPolit.com вона також повідомила, що наразі фракція узгоджує час  з лідером «Самопомочі»,  аби обговорити і їх вихід.  

AgroPolit.com