друкувати


Вадим Новинський: має відбутися повне перезавантаження влади — перевибори парламенту і Президента

17 лютого 2016, 09:01

Про це AgroPolit.com після голосування в ексклюзивному телефонному коментарі розповів народний депутат, один з лідерів Опозиційного блоку Вадим Новинський. Він пояснив, що фракція дала голоси за визнання звіту уряду незадовільним, але при цьому свідомо не брала активної участі у відставці КМУ.

«Завдяки нашим 26-и голосам (із 243 голосів) роботу уряду визнали незадовільною. Якби не ми, то й цього б не було. А голосувати за відставку Кабміну мали ті політичні сили коаліції, які його призначали. Це їхня політична відповідальність», — говорить Новинський.

Він переконаний, що відставка Яценюка, або його заміна на Михайлом Саакашвілі, якого називали одним із найімовірніших кандидатів на пост прем’єра, нічого б не змінила.

«Адже Яценюка призначили лідери коаліції, які його бичували з парламентської трибуни. Але вони забули, що у його провалі винні й вони. Тому ми вважаємо, що має відбутися повне перезавантаження влади — перевибори парламенту і Президента. У коаліції має вистачити сміливості зробити цей крок», — підсумував він у розмові з AgroPolit.com.

AgroPolit.com