друкувати


Кутовий: ДПЗКУ має більш ефективно використовувати логістичні потужності

3 грудня 2016, 08:10

Міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий заявив про те, що ДПЗКУ має ефективніше використовувати наявні елеваторні і логістичні потужності.

Про це він повідомив під час зустрічі із журналістами.

За його словами, орієнтація підприємства багато у чому залежить від філософії керівника.
«Борис Приходько за своєю стратегією був трейдером. Тому коли він керував ДПЗКУ, то більше робив акценти на торгівельній діяльності. Можливо були недоопрацювання у контексті використання всієї інфраструктури», - зазначив він.

За словами міністра, якщо позиціонувати ДПЗКУ як просто трейдера і при цьому мати десятки елеваторів і 2 портових «напевне було неправильно».

«Думаю, що треба використовувати логістичну перевагу треба. Якщо є можливості по зберіганню, то відповідно і можливості заходити на ринок, коли всі інші не мають оборотки», - підкреслив Кутовий.

Він додав, що це не означає перехід ДПЗКУ від трейдерної до логістичної діяльності, а просто більш ефективне його використання.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter та підписуйтесь на канал в Telegram. Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!