друкувати


Івченко: Вимагаємо захистити родину керівника Асоціації фермерів Івана Томича

16 листопада 2016, 12:36

Родині керівника Асоціації фермерів та приватних землевласників України Івана Томича погрожують розправою у зв'язку з його активною позицією та намірами вийти разом з фермерами на Антирейдерський майдан в Києві.

Про це повідомив народний депутат, член фракції “Батьківщина” Вадим Івченко.

“Вчора, після того, як стало відомо, що фермери вийдуть під Раду, до родини керівника Асоціації фермерів Івана Томича, яка проживає в в селі Заліщики Тернопільської області, прийшли бандити та лякали фізичним знищенням, якщо вони будуть виходити та говорити проти влади” - повідомив народний депутат.

Івченко вимагає оформити цю заяву як депутатський запит та розібратись в ситуації.

“Якщо щось трапиться з людьми, які вийшли на мітинг або з родиною керівника Асоціації фермерів ми будемо діяти по іншому. Вимагаю захистити і звертаюсь з цим до правоохоронних органів” - закликав народний депутат

Також, він повідомив про вимоги Антирейдерського майдану, який зараз відбувається в Києві на вулиці Банківській: “Люди висунули свої вимоги, серед яких вимагають захисту від рейдерських захоплень. Звертаюсь до Генерального прокурора та Голови Національної поліції щоб вони кожен факт рейдерського захоплення перевірили, дали оцінку та покарали винних” - закликав Вадим Івченко.