друкувати


Найбільше рейдерських захоплень на Кіровоградщині

15 листопада 2016, 07:12

На першому місці серед всіх сільгосптоваровиробників, що постраждали від рейдерських захоплень лідером є Кіровоградська область — 2800випадків за рік. Про це в інтерв'ю на Kurkul.com розповів голова АФЗУ Іван Томич.

На другому місці — Дніпропетровщина з показником у 1700 випадків. У деяких областях є по 10-20 випадків. Загалом по статистиці АФЗУ в країні трапляється орієнтовно 7150 випадків рейдерського захвату за 2016 рік.

Це призвело до того, що ми змушені провести антирейдерський селянський майдан у центрі Києва. Його мета його — це перш за все, розібратися в ситуації, вирішити проблему на законодавчому рівні та у правовому полі розібратися з резонансними справами, які зареєстровані в Асоціації та обласних штабах, щодо захоплень земельних ділянок того чи іншого напрямку фермерських господарств», — говорить він.

Нагадаймо, 16 листопада Асоціація фермерів та приватних землевласників України вийде на Антирейдерський майдан. Місце проведення: м. Київ, вул. Інститутська, буд. 9 (напроти будівлі Національного банку України). Початок об 11.00