друкувати


Ляшко підтримує ЗВТ між Україною та Китаєм

7 листопада 2016, 18:16

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко схвалив перспективу створення зони вільної торгівлі між Україною та Китаєм. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, така співпраця може компенсувати українським виробникам втрату російського ринку та стати уроком для європейців, які не готові відкривати свій ринок у повному обсязі.

“Китай пропонує Україні створити зону вільної торгівлі. Чудова новина! Китайський ринок устократ компенсує втрату російського ринку. Можемо погоджуватися на все, крім продажу нашої землі двоюрідним братам-китайцям. Наша земля – це наше майбутнє! Продамо землю – втратимо своє місце у цьому світі. А ще китайська пропозиція – урок для європейців, які торгуються з нами за кожен кілограм томатів. Недалекоглядні і примітивні! Вимагаю від уряду Гройсмана ініціювати перегляд угоди про зону вільної торгівлі в ЄС. Не хочуть їсти наше сало і пити наше молоко – продаватимемо китайцям”, – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, посол КНР Ду Вей під час форуму у Києві заявив про те, що Китай ініціює створення зони вільної торгівлі з Україною та сподівається на активну співпрацю української сторони.