друкувати


АМКУ скасував тендер на днопоглиблення порту «Южний»

7 листопада 2016, 11:50

Згідно з рішенням Адміністративної колегії АМКУ, замовник торгів з днопоглиблення в порту «Южний» - Южненська філія ДП АМПУ - зобов'язаний скасувати процедуру попередньої кваліфікації закупівлі за державні кошти, оскільки жодна з пропозицій учасників процедури закупівлі не відповідає вимогам, зазначеним в документації замовника. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації морського порту «Южний».

Відзначимо, що під час засідання представники Антимонопольного комітету не знайшли порушень, на які вказували компанії АТ «Будівельний і технічний флот» і ДП «Ван Оорд Україна» Компанії «Ван Оорд Дреджінг енд Марін Контракторс Б.В.».

Адміністрація морського порту «Южний» виконає рішення Антимонопольного комітету України, негайно після отримання протоколу засідання адміністративної колегії АМКУ.

Також адміністрація порту підготує і оголосить новий тендер по вибору підрядника на проведення робіт з днопоглиблення порту «Южний» з використанням системи Prozorro. Ми запрошуємо взяти участь в майбутньому тендері всіх зацікавлених учасників для широкої бізнес-конкуренції.