друкувати


Новий герой проекту «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» вже на Kurkul.com

31 жовтня 2016, 18:27

Ще одна історія про українського фермера вийшла на Kurkul.com в рамках проекту «Хвала рукам, що пахнуть хлібом». Героєм п'ятого випуску став Андрій Багрій з Вінницької області.

Він є засновником господарства «Прима-Я», а також працює ще в трьох невеликих господарствах. Десь він - співвласник або засновник, а десь - керівник. Разом земельний банк підприємств становить 1 тис. га. Трохи, але цілком достатньо для того, щоб бути зайнятим з ранку і до ночі.

На сайті Kurkul.com можна більш детально ознайомитись з історією Андрія Багрія, а також подивитися відеоролик, в якому журналісти видання передали ВСБ щирість і любов Андрія Багрія до своєї справи.
Відзначимо, що проект створений спільно з «Першим Українським Міжнародним Банком» (ПУМБ) і націлений на те, щоб показати зсередини життя дрібних і середніх фермерів, які працюють на полях багато років і успішно розвивають своє господарство.

Раніше ви вже мали можливість ознайомитися з чотирма героями проекту: Іваном Друмовим з Одеської області, Юрієм Березовським з Тернопільщини, Сергієм Панкеєвим із Запоріжжя і Миколою Вовком з Вінницької області.

Чи не хочете пропустити наступний випуск? Тоді стежте за новинами на сайтах Latifundist.com і Kurkul.com, а також на сторінках видань в Facebook! Більше інформації про проект, а також його попередніх героїв читайте тут.