друкувати


Безсмертний «чистить» ряди  Аграрної партії – першим пішов голова Миколаївської організації

28 жовтня 2016, 20:31

Голову Миколаївської регіональної організації Аграрної партії України (АПУ) Євгена Березовського усунули з цієї посади через опозицію до керівництва партії. Про це повідомило джерело AgroPolit.com, наближене до керівництва партії. Таке рішення прийняли на черговому засіданні президії АПУ. На офіційному сайті партії інформації поки що немає. 

«Його зняли за те, що він, нібито нічого не робить для розвитку партії. Це не правда. Структура Миколаївської організації розбудована: 25 районних організацій, зареєстровані 52 первинні організації. Основна причина такого  кроку -  Березовський виступав  з різкою критикою керівництва партії - конкретно  Віталія Скоцика. Тому його зняли. Все це було продумано і реалізовано Романом Безсмертним (нагадаємо, що його називають креатурою Петра Порошенка у АПУ. – Авт.), бо саме його він критикував найбільше. Половина президії виступила жорстко проти такого  кроку, але з  перевагою в один голос це рішення прийняли», - пояснило джерело.  За його даними, на президії  АПУ було 11 осіб.  За відставку голови Миколаївської організації  проголосували: Віталій Скоцик, Роман Безсмертний, Іван Плачков, Ярослав Гадзало, Віктор Матчук та Олександр Ківшик.

Цікаво, що самого Березовського не запросили на президію. «Як голову  облорганізації його мали б запросити, висловити претензії і заслухати, а після цього приймати рішення. На жаль, бачимо найкращі традиції комуністичної доби  в управлінні Аграрною партією… Це бізнесмен, якого  знають  і поважають в області і загалом в Україні. Сьогодні зняли його, завтра познімають усіх голів областей, які матимуть відмінну від  Безсмертного точу зору. Якщо партія позбувається таких людей, то навіщо вона взагалі аграріям?», - говорить джерело.