друкувати


Іран хоче постачати в Україну морепродукти, ветеринарні препарати та кормові добавки

29 жовтня 2016, 10:19

Іран зацікавлений постачати на український ринок морепродукти, зокрема креветки, ветеринарні препарати та кормові добавки. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів з посиланням на директора Департаменту з питань спеціальних організацій, громадських зв'язків та міжнародних питань Організації ветеринарної медицини Ірану Хасана Ехтіярзаде.

Українська сторона в свою чергу зацікавлена постачати на іранський ринок продукцію тваринного походження і корми.

"Відбулася робоча зустріч фахівців Госпродпотребслужби з представниками компетентного органу Ісламської Республіки Іран ... За словами директора Департаменту з питань спеціальних організацій, громадських зв'язків та міжнародних питань Організації ветеринарної медицини Ірану Хасана Ехтіярзаде, його країна зацікавлена в налагодженні експорту в Україну морепродуктів, зокрема, креветок, а також ветеринарних препаратів і кормових добавок», - йдеться в повідомленні.

Українська сторона в свою чергу зацікавлена постачати на іранський ринок продукцію тваринного походження і корми.

В даний час наша країна вже експортує до Ірану фуражну кукурудзу. Згідно з повідомленням, за підсумками зустрічі іранська сторона запропонувала українським колегам розглянути питання про укладення двостороннього меморандуму про співпрацю в сфері санітарних, ветеринарно-санітарних і фітосанітарних заходів.

УНІАН