друкувати


Хвала рукам, що пахнуть хлібом: Kurkul.com розповів історію Івана Друмова

26 жовтня 2016, 15:06

На сайті Kurkul.com вийшла ще одна історія про українського фермера в рамках проекту «Хвала рукам, що пахнуть хлібом». Героєм четвертого випуску став директор ПП «Агро-ДІС» Іван Друмов з Одеської області.

Чоловік працює на землі ще зі шкільних років. У восьмому класі його призначили директором шкільного радгоспу, який обробляв 100 га землі і мав свої виноградники. Сьогодні його власне господарство «Агро-ДІС» має не тільки 9 тис. га землі, на яких вирощують пшеницю, ячмінь, овес, кукурудзу, ріпак, соняшник, горох і еспарцет, а й розводять свиней і тримає вівцеферму.

На сайті Kurkul.com можна більш детально ознайомитись з історією Івана Друмова, а також подивитися відеоролик, в якому журналісти видання спробували передати любов директора підприємства «Агро-ДІС» Івана Друмова до своєї справи.

Відзначимо, що проект створений спільно з «Першим Українським Міжнародним Банком» (ПУМБ) і націлений на те, щоб показати зсередини життя дрібних і середніх фермерів, які працюють на полях багато років і успішно розвивають своє господарство.

Раніше ви вже мали можливість ознайомитися з трьома героями проекту: Юрієм Березовським з Тернопільщини, Сергієм Панкеєвим із Запоріжжя і Миколою Вовком з Вінницької області.

Не хочете пропустити наступний випуск? Тоді стежте за новинами на сайтах Latifundist.com і Kurkul.com, а також на сторінках видань в Facebook!

Більше інформації про проект, а також його попередніх героїв читайте тут.