друкувати


HTI на «Sikorsky Challenge 2016» підтримав аграрні проекти

14 жовтня 2016, 15:06

HTI підтримав інноваційні проекти в сільському господарстві на Sikorsky Challenge 2016. Про це повідомляє кореспондент Latifundist.com.

У КПІ проходить нагородження переможців Конкурсу стартапів V Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2016». З 61 інноваційного проекту, міжнародним журі і партнерами фестивалю були обрані кращі з них.

У 2012-му році фестиваль починався з підтримки 4-х спонсорів і скромної суми на для творців проектів з $ 22 тис. У 2015 ми виросли до 35 інвесторів і суми в $ 26 млн. Зараз фестиваль впевнено набирає оберти. Я дуже радий співпраці з великими національними компаніями, які допоможуть вивести проекти юних розробників на ринки», - розповів ректор КПІ ім. Сікорського Михайло Згуровський.

Серед всіх інноваційних проектів, свою нішу зайняли аграрні проекти. Один з найбільш інноваційних холдингів в аграрній сфері Human Transparency Innovations підтримав такі проекти з сільському господарстві: «Форсайт і будівництво стратегій соціально-економічного розвитку України»; «Створення електротехніки сільськогосподарського призначення»; «Контроль і підвищення якості продуктів сільськогосподарського виробництва»; «Система точного землеробства на підставі даних дистанційного зондування Землі».

Я б дуже хотів, щоб ті проекти, які ми підтримали, були реалізовані вже в наступному році. І всі команди, які беруть в цьому участь, поїдуть разом з НТІ на міжнародну виставку Agritechnica Ганновер», - наголосив виконавчий директор холдингу Human Transparency Innovations Олександр Матюшок.