друкувати


Андрій Вадатурський склав повноваження керівника Миколаївської обласної парторганізації БПП

13 лютого 2016, 09:48

В результаті з'їзду на обласній партійній конференції, з другого разу було прийнято відставку Андрія Вадатурського з поста керівника обласної парторганізації. Замість нього вибрали радника президента Юрія Бірюкова. Про це повідомляє niklife.com.ua

Вадатурський виступив перед присутніми і розповів про підсумки роботи організації і відзвітував за результати виборів в області. При цьому він заявив про ті проблеми, з якими довелося зіткнутися: спроби впливу нардепів на формування списків, квоти, внесення своїх людей. Розповів також про те, який опір чинився з боку влади в особі райадміністрацій і інших чиновників, які займалися виключно своїми «містечковими» завданнями і вирішували свої проблеми.

«Я довго не міг зрозуміти, чому політика «брудна». Думав, що, напевно, це залежить від людини, який певні цінності втілює в життя. Але я зрозумів, що таке «брудна справа» під час виборів. Настільки це було складно провести кампанію в тих умовах, в яких ми її провели», - заявив він.

У той же час сам Андрій Вадатурський пов'язав своє звільнення з бажанням почати новий етап в партійному будівництві. Нардеп попросив у делегатів дати йому можливість скласти повноваження. За його словами, він «не виходить з партії, не тікає і залишається в партії. В результаті його відставку прийняли. Після чого більшістю голосів Юрій Бірюков був обраний новим керівником обласної організації.

AgroPolit.com