друкувати


Микола Кучер вийшов до людей, яких ігнорує влада

7 жовтня 2016, 09:20

Під стінами Кабінету Міністрів України та Міністерства охорони здоров’я вже декілька днів поспіль мітингують працівники ДП "Ладижинський завод "Екстра" ПАТ "Укрмедпром".

Приїхати до столиці робітників спиртзаводу вимусила ситуація, що склалася із незрозумілим призначенням нового керівництва заводу. З невідомих причин ПАТ «Укрмедпром» погоджуючи з Міністерством охорони здоров’я, звільняє керівника, який вивів підприємство з кризи і люди відчули, що таке отримувати заробітну платню вчасно, натомість чиновники призначили інше керівництво, ігноруючи думку трудового колективу.

З огляду на те, що зараз активно піднімається питання приватизації спиртових заводів, люди стурбовані тим, що з подачі нового керівництва вони найближчим часом залишаться без роботи.

«Як тільки дізнався,одразу вийшов до людей, які вже декілька днів поспіль відстоюють свої права. Найганебнішим в цій ситуації є те, що за ці дні, скільки люди знаходяться під стінами Міністерства охорони здоров’я, до них з керівництва ніхто навіть не вийшов. Тому, вже завтра, після сьогоднішнього звернення людей до мене, я обов’язково звернусь до керівництва МОЗ та інших урядових структур», - наголосив Кучер.