друкувати


Аграрним страйком користуються рейдери?

5 жовтня 2016, 13:50

Вчорашній страйк аграріїв намагаються використати для фальсифікації фактів щодо конфлікту у справі агрохолдингу «Мрія» та компанії «Профіт-Контроль».

Вчора під стінами Верховної Ради аграрії мітінгували за прийняття законопроекту №3851-1, який повертає спеціальний режим ПДВ для сільськогосподарських виробників та за продовження мораторію на продаж земель.

Втім, сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація, що замість лозунгів про податки та ринок землі, аграрії начебто виступали проти рейдерства агрохолдингу «Мрія». Проте, ні підтвердження, ні відповідних виступів з трибуни мітингуючих за фактом не було.

За інформацією сайту Latifundist.com між агрохолдингом «Мрія» та компанією «Профіт-Контроль» наразі відбувається корпоративний конфлікт. Як сказано у повідомленні видання, 1 липня в 9.00 ранку відбулося силове захоплення активів автотранспортного підприємства агрохолдингу «Мрія» в м Хоростків Гусятинського району Тернопільської області.

«Правоохоронці Гусятинського району не приховують відкриту підтримку рейдерів. Всі заяви, подані нами в райвідділ, до сих пір не розглянуті, зате проводяться активні слідчі дії за заявою «Профіт-контроль». Ми продублювали всі документи в обласне управління, їх реакція на те, що відбувається нейтральна, і наші заяви запущені в роботу відповідно до законодавства», - повідомив директор з юридичних питань агрохолдингу «Мрія» Сергій Ігнатовський.