друкувати


Держрибагентство створило мейл для інформації про корупцію

29 вересня 2016, 16:52

Держрибагентство створило спеціальну електронну скриньки для повідомлень про корупцію в рибному господарстві: sos.corruption.darg@gmail.com. Про це повідомляється на офіційній сторінці в соціальній мережі facebook.

"Останнім часом отримуємо інформацію про намагання «посередників» начебто отримати від керівництва Держрибагентства «погодження» на побори та корупційні схеми. Наголошуємо, що керівництво Держрибагентства не бере участі у жодних схемах. Ніхто, з так званих «посередників» не має жодного стосунку до керівництва і жоден працівник агентства не отримував погодження на будь-які незаконні дії", — йдеться в повідомленні Держрибагентства.

Відомство звернулося до громадськості із проханням повідомляти про такі випадки на електронну скриньку sos.corruption.darg@gmail.com та напряму до Національної поліції, НАБУ та прокуратури. В свою чергу, всі отримані на електронну пошту матеріали Держрибагенство має намір також передавати правоохоронним органам.

Не виключаємо, що ці провокації — наслідок позиції по боротьбі з незаконними схемами і корупцією в галузі. Це свідчить лише про одне: напрям правильний. Треба не зупинятися, а об’єднатися і очищувати галузь далі!», — сказано у пості.