друкувати


Ярославський готовий вкласти в ХТЗ до $500 млн

25 вересня 2016, 12:57

Власник контрольного пакета ПАТ "Харківський тракторний завод", президент групи DCH Олександр Ярославський заявив, що готовий вкласти у виробництво сільськогосподарської та військової техніки на підприємстві від 300 до 500 млн доларів. Про це повідомляють Економічна Правда.

"Крім продукції для сільського господарства, ХТЗ свого часу випускав військову техніку, і я готовий фінансувати виробництво військової техніки, причому весь інженерний потенціал у нас є. У нас є все", - заявив він.

Разом з тим він уточнив, що відновити роботу підприємства як і раніше заважає політична складова.

"Залишилося нам тільки одне питаннячко маленьке вирішити. Прибрати всі претензії і питання, які є. Думаю, ці питання можуть бути вирішені. І запустити виробництво", - сказав Ярославський.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що проблема підприємства обговорювалася кілька днів тому за участю президента і він сподівається на її швидке рішення
Наприкінці квітня президент і власник групи компаній Олександр Ярославський за пропозицією австрійського бізнесмена Зігфріда Вольфа, інвестора ПАТ "Харківський тракторний завод", придбав контрольний пакет акцій цього підприємства.