друкувати


До управління ДП "Спецагролізинг" прийшли некомпетентні люди

23 вересня 2016, 16:28

Обидва конкурси на заміщення посади директора ДП "Спецагролізинг" (в 2015 і 2016 роках) завершилися тим, що до управління прийшли некомпетентні люди, далекі від лізингу й аграріїв.

Про це у ексклюзивному інтерв'ю AgroPolit.com повідомив колишній заступник директора «Спецагролізинг» Сергій Михайлов.

За його словами, запровадження практики проведення конкурсів правильне, бо в підсумку до управління державним майном мають прийти професіонали.

"Я вважаю, це правильно, бо в підсумку до управління державним майном мають прийти професіонали. Випадкових людей там не має бути. Втім практика, як свідчить приклад із «Спецагролізинг», виявилась зворотною: обидва конкурси (в 2015 і 2016 роках) завершилися тим, що до управління прийшли некомпетентні люди, далекі від лізингу й аграріїв. Я двічі (!) подавав заявку на участь в конкурсі, але два роки мене взагалі не допустили до конкурсу і цим порушили мої права як громадянина", - говорить Михайлов. 

Крім того, кандидата турбує факт того, що конкурс виграла людина, яка немає жодного відношення до аграрного сектору. "Як зазначається на офіційному сайті відомства, за результатами конкурсу перемогу здобув Полшков Валерій. Мене, як одного з учасників конкурсу, турбує таке призначення, бо, як мені стало відомо, цей кандидат ніколи не працював в аграрній сфері, а тим більше в сфері лізингових послуг, до того ж проти цієї особи відкрито кілька кримінальних справ", - підкреслив він.