друкувати


Опублікований інфографічний довідник Агробізнес України 2015!

19 вересня 2016, 13:19

Уже з сьогоднішнього дня щорічний інфографічний довідник «Агробізнес України» доступний у режимі онлайн.

Довідник включає 45 сторінок інфографік про підсумки агробізнесу за 2015 р. Інфографіки розділені по групах: рослинництво, тваринництво, харчова промисловість, компанії і інфраструктура. Також ми додали нові інфографіки на гарячі теми для аграріїв: біогазовий потенціал агросектора, податки в агросфері, державна підтримка агробізнесу і про органічне виробництво у нашій країні.

«Наша мета створювати медіа продукти, які допоможуть аграріям у прийнятті управлінських рішень. За ці 2 роки інфографічний довідник «Агробізнес України» став настільною книгою для Топ-менеджменту на аграрному ринку, а також візитною карткою України на зовнішніх ринках. Раді, що ми робимо такі проекти з компаніями, які так само як і ми ведуть з аграріями діалог однією мовою, і сподіваємося, що третє видання допоможе відкрити нові можливості для вашого бізнесу», — зазначила CEO Latifundist Media Тетяна Приходько.

Довідник був випущений завдяки ПАТ «Креді Агріколь Банк», Baker Tilly в Україні, юридичної компанії AEQUO.

«Креді Агріколь Банк» — надійний фінансовий партнер для підприємств агросектора, який не тільки слідує тенденціям ринку, а й впроваджує інновації в Україні. Знання ринку для сільгосппідприємств є однією з ключових завдань ефективного розвитку бізнесу та побудови стратегії компанії. Тому підготовка якісної аналітики і оглядів, а також впровадження їх на агроринок є одним із пріоритетів банку», — зі свого боку прокоментувала директор департаменту підтримки «КредіАгріколь Банк» Наталя Порвіна.

Роботу зі створення інфографічного довідника провели фахівці Агро Медіа Холдингу Latifundist Медіа і контент-маркетингового агентства Top Lead.

Усе, що потрібно для отримання цього довідника — кілька кліків і унікальне видання буде у вас на комп'ютері.