друкувати


Івана Слободяника рекомендували призначити віце-президентом АФЗУ

12 вересня 2016, 15:38

Директора Українського державного фонду підтримки фермерських господарств (Укрдержфонд) підтримано на посаді та рекомендовано призначити віце-президентом Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ).

Про це сьогодні стало відомо у ході засідання Ради АФЗУ, повідомляє журналіст AgroPolit.com.

Крім того, Слободяника обрано до Ради АФЗУ. Остаточні результати буде оголошено на черговому з’їзді АФЗУ у лютому наступного року.

За словами директора Укрдержфонду, він збирається активно допомагати у просуванні інтересів АФЗУ. «Планую довести до кінця починання із реформування Укрдержфонду за європейськими стандартами і буду допомагати у розвитку регіональних структур АФЗУ», ― повідомив у коментарі AgroPolit.com Іван Слободяник.

Загалом, фермери позитивно оцінили його роботу, підтримавши на посаді директора Укрдержфонду. «У березні ми подали проект технічної допомоги twinning на Головдержслужбу (вони ведуть переговори із Єврокомісією), яка визнали цей напрямок пріоритетним. Якщо Єврокомісія підтримає це рішення, то у нас буде створений консорціум консультантів із реформування Укрдержфонду», ― зазначив він.