друкувати


Колишній губернатор Київської ОДА втік від поліції

11 вересня 2016, 09:00

Колишній губернатор Київської області Максим Мельничук утік під час затримання посередника у хабарництві. Про це повідомляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За його словами, Мельничук може бути оголошений в розшук.

«Рішення про ступінь його причетності і, відповідно, прийняття заходів по розшуку буде прийнято за фактом аналізу проведених обшуків та оперативних матеріалів судом», - зазначив глава МВС.

Він розповів, що слідство не має інформації про його місцезнаходження.

Нагадаємо, 9 вересня Аваков повідомив про затримання заступника Мельничука Ігоря Любко, який підозрюється в отриманні 200 000 гривень від своєї підлеглої, яку підозрюють в корупції. Пізніше президент України Петро Порошенко звільнив Мельничука з поста губернатора Київської області, в зв'язку з тим, що раніше той подав заяву про відставку. Крім того, як повідомляв генпрокурор України Юрій Луценко заявляв, що слідчі вивчають можливий зв'язок Мельничука зі справою про хабар, в ході якого було затримано заступника губернатора.

10 вересня повідомлялося, що дружина колишнього губернатора Галина Мельничук заявила в поліцію про зникнення чоловіка. У його будинку пройшли обшуки.

espreso.tv