друкувати


Компанія Feodal.Оnline потрапила у ТОП кращих IT-компаній України

30 вересня 2021, 09:31

За результатами незалежного рейтингового дослідження Українська народна премія — 2021 компанія Feodal.Оnline потрапила до переліку найкращих компаній у номінації «Інформаційні технології». Про це повідомляє Кurkul.com.

Компанія Feodal.Оnline проводить автоматизований аудит земель агровиробників та територіальних громад по всій Україні, даючи можливість користувачам контролювати свій земельний банк в єдиній автоматизованій системі Feodal.Land.

За два роки існування компанії було проведено понад 400 землевпорядних аудитів на площі понад 4,5 млн га. А до диджиталізації приєднались вже понад 300 громад.

«Перемога у цьому конкурсі є індикатором довіри наших клієнтів, який мотивує до вдосконалення і постійного розвитку. Ми прагнемо до того, аби кожний користувач наших систем міг отримати повну інформацію про земельну ділянку всього за 2 кліки. Долучайтесь до диджиталізації разом з нами, адже хто володіє інформацією — володіє світом», — зазначив Андрій Дем’янович

Довідка: Українська народна премія — це всеукраїнський національний проєкт, спрямований на визначення кращих компаній і послуг, серед представлених на українському ринку, на основі голосування найсправедливішого і найсуворішого журі — українських споживачів.

За всіма питаннями аудиту земельного банку звертайтесь за тел. 067 10 20 10 6 Євгенія.

Нагадаємо, що експерт розповів, як боротися із неукладеними договорами оренди на землях територіальних громад.