друкувати


Кабмін призначив в. о. голови правління ДПЗКУ Василя Коваленка — біографія

16 вересня 2021, 11:00

Виконуючим обов’язки голови правління акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Кабмін призначив Василя Коваленка Рішення прийняло Міністерством економіки України від 15.09.2021 №33-п, повідомляє пресслужба ДПЗКУ.

Раніше Василь Коваленко виконував обов'язки голови правління ДПЗКУ. Після звільнення з посади Власенка, у Кабміні вирішили, з огляду на позитивний досвід роботи Коваленка та його команди в корпорації, призначити його на посаду тимчасового керівника компанції.

Про це призначення писав АgroРolit.com.

Досягення Василя Коваленка:

Василь Коваленко очолював АТ «ДПЗКУ» з травня по листопад 2020 року. Йому вдалося ініціювати процес розгляду питання реструктуризації китайського кредиту перед урядом України.

Він активно виступав проти співпраці корпорації з фіктивними компаніями, і виступав за закупку с/х товарів безпосередньо у сільгоспвиробників.

Попередній в.о. голови правління Андрій Власенко увільнений від виконання обов’язків голови правління наказом Міністерства економіки України від 15.09.2021 р. №32-п.

Нагадаємо, що детальнішу інформацію про нового очільника корпорації та його біографію читайте у розділі досьє та матеріалі: Василь Коваленко – про реалії та плани розвитку ДПЗКУ.