друкувати


AgroPolit.com запускає новий інформаційний проект — ІнноАгро

30 серпня 2016, 15:57

Видання AgroPolit.com спільно з колегами з Latifundist.com та Kurkul.com запускають всеукраїнський інформаційний проект про інновації у аграрній сфері під назвою «ІнноАгро».

На сьогодні багато сільгоспвиробників, як агрохолдингів, так і фермерських господарств запроваджують у свою повсякденну роботу інновації, завдяки чому удосконалюють виробництво, полегшують працю своїх працівників, економлять чималі гроші та підвищують прибутки, тому ми вирішили розповісти читачам більш детально про подібні нововведення.

Щомісяця ми будемо виїжджати на підприємство, де вже впроваджена і працює певна інновація і розповідатимемо про неї у своїх публікаціях від А до Я: навіщо вона була впроваджена, скільки коштувала господарству, як працює, та який приносить економічний ефект.

Основне задання нашого проекту — допомогти українському агробізнесу дізнатися про новітні рішення та запровадити їх у своєму господарстві.

У нашій першій публікації ми розповімо про інноваційну діяльність одного з передових українських сільгоспвиробників — компанії «Кернел».

Якщо ваше господарство користується інноваціями і готове розповісти про них іншим, запрошуйте нас у гості, написавши на пошту: yevtushenko@latifundistmedia.com.

Якщо маєте якісь запитання чи пропозиції стосовно проекту або знаєте господарства, чиї інновації цікаві вам та вашим колегам, залишайте інформацію про них у коментарях до наших текстів. З радістю врахуємо всі ваші побажання!