друкувати


Уряд підтримав передачу функцій територіальних органів Держрибгоспу до Державного агентства з питань меліорації

10 вересня 2021, 12:00

Кабінет міністрів підтримав проект постанови «Деякі питання територіальних органів Державного агентства меліорації та рибного господарства», яку на засіданні уряду презентував міністр аграрної політики Роман Лещенко. Про це повідомляє AgroPolit.com.

У розпорядженні Кабінету міністрів №1066-р зазначається, що уряд погоджується з пропозицією Міністерства аграрної політики та продовольства щодо перейменування територіальних органів Державного агентства меліорації та рибного господарства як структурних підрозділів апарату Агентства.

Також повідомляється, що Державне агентство меліорації та рибного господарства має забезпечити завершення заходів з ліквідації територіальних органів Державного агентства рибного господарства як юридичних осіб публічного права.

Раніше повідомлялося, що Державне агентство з питань меліорації та рибного господарства України – нова структура у складі Мінагрополітики, яка займатиметься меліорацією та проектами зрошення в державі. Проект урядової постанови передбачає передачу функцій щодо зрошення та меліорації новому відомству від Держводагенства, Держрибгоспу та Мінекології.

Детальніше читайте у матеріалі - Державне агентство з питань меліорації та рибного господарства України – хто і як напоїть країну.