друкувати


АПК увійшов в перелік пріоритетних галузей економіки

30 серпня 2016, 09:14

Кабінет міністрів України затвердив деякі пріоритетні сфери діяльності, щодо реалізації яких необхідно прийняття урядове рішення. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Передбачається, що Міністерство аграрної політики і продовольства має запропонувати уряду рішення в сфері приватизації та ефективності управління державними активами в агропромисловому комплексі, земельної реформи, реформування системи державної підтримки сільського господарства.

Також, Кабмін доручив Міністерству інфраструктури розробити проект відновлення мережі автомобільних доріг і формування якісно нової системи управління та фінансування дорожнього господарства, реформування залізничного транспорту, здійснення контролю за рухом вантажного транспорту на дорогах загального користування, приєднання України до Європейського авіаційного простору, вдосконалення системи державного управління на морському і річковому транспорті і в галузі торговельного судноплавства.

Державній аудиторській службі доручено опрацювати питання реформування системи державного внутрішнього фінансового контролю на 2016-2020 роки.