друкувати


Мінагрополітики та КПІ підпишуть Меморандум про співпрацю у сфері цифрової трансформації

12 серпня 2021, 07:00

Міністерство аграрної політики України та Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського під час Х Фестивалю інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021: Україна і Світ» пiдпишуть Меморандум про співпрацю у сфері цифрової трансформації. Про це AgroPolit.com повідомляють організатори події.

Фестиваль розпочнеться сьогодні, 12 серпня, і триватиме до 14 серпня. Місце проведення — КПІ ім.Сікорського, м. Київ, проспект Перемоги, 37.

Урочисті заходи щодо відкриття ювілейного Х Фестивалю інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021: Україна і Світ» пройдуть за участі представників органів державної влади України, Інноваційних кластерів міст/регіонів, членів міжнародних представництв інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Ukraine», представників українських та міжнародних інвестиційних фондів. 

Зокрема, участь у події візьме заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тарас Дзьоба.

Програма фестивалю:

Нагадаємо, раніше Тарас Дзьоба повідомляв, що в Україні планується впровадження дворівневої цифрової трансформації в аграрній сфері.

Ми як держава зацікавлені, щоб учасники сектору почали використовувати цифрові рішення, в тому числі в менеджменті та управлінні земельними ресурсами. І завдяки цьому мали більші прибутки, можливість платити більші податки, робити свій внесок у соціально-економічний розвиток. Ми будем сприяти поширенню кращих практик і їх активному впровадженню», – підкреслив заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифровізації.