друкувати


Жінок-фермерів та малопредставлені групи агробізнесу навчатимуть ефективності управління

28 липня 2021, 16:54

Ukrainian Food Valley за підтримки програми USAID AGRO проведуть навчальну онлайн-програму «МІНІ-MBA», для жінок-фермерів та малопредставлених груп агробізнесу, повідомляє Кurkul.com.

«Програма покликана підвищити управлінські та лідерські спроможності учасників з метою покращення ефективності агробізнесу, підвищення комунікативних навичок завдяки новітнім методикам, сприянню розвитку, обміну досвідом, ідеями, проєктами та товарами», — йдеться в повідомленні.
Навчальний онлайн-курс «МІНІ-MBA» розроблений експертами для:

Освітня програма спрямована на розвиток регіонів та сільських громад, зокрема створенні критичної маси управлінців та підприємців агросфери, які братимуть на себе ризики, пов’язані з запровадженням прогресивних технологій виробництва та керувати ними. 

Для учасників Зимової школи GESI, що успішно пройшли курс навчання, «Міні-МВ» надається безкоштовно. Для представників ринку, що мають бажання приєднатись до даного курсу, навчання здійснюється на платній основі.

Програма «МІНІ-MBA» складатиметься із 12 модулів, розпочнеться у вересні 2021 р. та триватиме 19 місяців! Навчальний курс буде адаптований для людей з порушенням слуху.