друкувати


Мінагро підтримало прохання аграріїв присвоїти посмертно звання Героя України Анатолію Кобзаренку

23 липня 2021, 16:00

Мінагрополітики підтримало клопотання аграріїв Сумщини присвоєнню посмертно звання Героя України Анатолію Кобзаренку, засновнику і директору одного із найбільш відомих вітчизняних виробників техніки та обладнання — «Завод Кобзаренка». Про це ідеться у документі, підписаному міністром АПК Романом Лещенком.

«Міністерство аграрної політики та продовольства України розглянуло лист Сумської обласної державної адміністрації від 21.07. 2021р. щодо підтримки клопотання про присвоєння звання «Геороя України»  з врученням ордена Держави Кобзаренку Анатолію Дмитровичу, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Кобзаренко Агро», власнику приватного акціонерного товариства «Компанія Кобзаренка» посмертно, та підтримує зазначене клопотання», — ідеться у документі.

Нагадаємо, що 20 травня не стало Анатолія Кобзаренка,  засновника і директора одного із найбільш відомих вітчизняних виробників техніки та обладнання — «Завод Кобзаренка». 

Міністра аграрної політики Романа Лещенка аграрії просили посприяти присвоєнню звання Героя України Анатолію Кобзаренку та звернутися з таким проханням до президента України Володимира Зеленського.

Згодом аграрії створили петицію про присвоєння посмертно Анатолію Кобзаренку звання Героя України за внесок у розвиток АПК.