друкувати


Фракції Коаліції налаштовані шукати вихід зі складної політичної ситуації — Гройсман

8 лютого 2016, 16:19

Фракції Коаліції Верховної Ради України усвідомлюють відповідальність та налаштовані шукати вихід зі складної політичної ситуації, що склалася у країні. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

Голова Парламенту нагадав, що у четвер і п'ятницю у Верховній Раді відбулася зустріч членів Коаліції та керівників фракцій.

"Розмови непрості, непрості. Але разом з тим у всіх є розуміння державності, всі говорять про державу, всі підкреслюють важливість і відповідальність рішень тієї чи іншої фракції. Тому я переконаний, що ми зможемо знайти правильну конфігурацію, як ми йдемо далі", — заявив він.

За його словами, фракції Коаліції Верховної Ради "налаштовані шукати вихід". Гройсман наголосив, що Уряд має дати "абсолютно чітке розуміння цілей, завдань і шляху, як ми будемо йти до цих цілей".

"Люди сьогодні мають отримати дуже чітку відповідь на те, яким буде життя завтра. У невідомості, що буде відбуватися, люди не можуть вічно залишатися. І тому це питання Уряду", — зазначив він.

Голова Парламенту також висловив переконання, що українське суспільство зможе поставитися з розумінням до усіх реформ, але "якщо усе, що буде задекларовано, буде виконане у ті терміни, які будуть визначені".

"Я вважаю, що тільки так, через конкретні дії, можна повернути довіру суспільства до влади", — підкреслив Гройсман.