друкувати


Проєкт Вродило та Latifundist Media презентували унікальний кліп про аграріїв

14 липня 2021, 19:37

Сьогодні, 14 липня, відбулась прем’єра кліпу «Вродило». Однойменний сингл присвячений нелегкій долі аграріїв.

Проєкт «Вродило» був створений у 2021 р., за ініціативою та натхненням Романа Руденка та за підтримки Latifundist Media та Lati Production.

«На відміну від тексту пісні, в кліпі розгортається свій захоплюючий сюжет, в якому фермер намагається отримати від закордонних інвесторів чек в $5 000 000 для розвитку свого підприємства. У хід йде все: від звичайної презентації різних активів агропідприємства та екскурсії по фермі до хитромудрого плану зі збору компромату. Але в результаті план... Продовження дізнаєтеся при перегляді кліпу», — розповів про сюжет прем'єри ідейний натхненник проєкту «Вродило» Роман Руденко.



За його словами, працюючи пліч-о-пліч з аграріями ось уже 4 роки, команда Lati Production порахувала, що в Україні не вистачає колективу, який би був виключно аграрним.

Протягом 2 років ми замислювалися, чому дотепер немає саме аграрного музичного колективу, який би у своїх піснях і кліпах показував все, що відбувається в житті аграріїв, описував розвиток агробізнесу в Україні. Так і виникла ідея створити аграрний проєкт «Вродило». Це буде не просто музичний гурт. У наших планах не лише знімати музичні кліпи, писати пісні, а й створювати цікаві сюжети, серіали, а потім і фільми. Адже музичний кліп — це лише музика і слова пісні, а наші цілі значно ширші», — поділився планами про майбутнє проєкту Роман Руденко.

Разом з командою Роман поставив амбітну мету, щоб прем'єру кліпу побачили сотні тисяч українських аграріїв.

Агроринок — це ризик, драйв і любов. Ми підтримали ідею зняти такий кліп нашої команди продакшн, оскільки віримо, що потрібно чудити і веселити ринок. Всім бажаю, щоб Вродило», — розповіла про причини підтримати таку творчу ініціативу СЕО Latifundist Media Тетяна Приходько.